Toimintakertomus 2019

26.5.2020

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2019

Tammer Rider ry, TaRi, on perustettu vuonna 1997. Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta ja erityisesti ratsastusta siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

TaRin hallitus vuonna 2019:
Viljakukka Lähteenmäki     puheenjohtaja läsnä                                 9 (9)
Amina Gort                         nuorisovastaava                                       9 (9)
Heli Halonen                       jäsensihteeri                                             5 (9)
Kati Helenius                      lajivastaava, para                                     2 (9)
Kalle-Pekka Hietalahti        rahastonhoitaja                                         4 (9)
Mikko Pihkanen                  talkoovastaava                                         7 (9)
Eva Sandbäck-Pajunoja     sihteeri, nettivastaava                              4 (9)
Inari Valli                             varapuh.joht., valmennusvastaava          4 (9)

TaRin toiminnantarkastaja on Satu Sullanmaa, varalla Timo Haapavuori ja kirjanpito hoidetaan Isännöinti-ja tilitoimisto Capolinossa.

Hallitus kokoontui 9 kertaa.

Seurassamme oli vuoden lopussa 2019 123 jäsentä.

Sääntömääräiset kokoukset

Sääntömääräiset kokoukset pidettiin kevätkokous 28.03.2019 Magic Cloud tiloissa ja
syyskokous Viitaniemen Ratsutilalla 30.11.2019, syyskokouksen yhteydessä vietimme seuramme joulujuhlaa.

Palkitsemiset

Saija Ohra-Aho, vuoden hevosratsastaja (kouluratsastuksessa 37 pist. 3 - 5
                       tasolta)
                      Meeri Rantanen, vuoden kouluratsastaja (kouluratsastuksessa 2- ja 3-tasolta 53
                      pistettä)
                      Katariina Laitinen, vuoden nuori (kouluratsastuksessa 27 pistettä 3 - 5 tasolta)
                      Villiruusu Hanhilahti, vuoden juniori (tulokset este- ja kenttäratsastuksessa)
                      Maiju Seppä, vuoden tulokas (tuloksia koulu- ja vammaisratastuskilpailuissa,                       pararatsastajien aluemestaruuspronssia)
                      Virnareetta Väisänen, vuoden suomenhevosratsastaja (hyviä tuloksia 2- ja
                     3-tasolta)
                      Satu Sullanmaa, vuoden erityismaininta (seuramme jäsen vuosia, vuosien työ
                      seuramme kirjanpitäjänä, FWB-hevosten kasvattaja)

Kilpailut 2019
28.4. Harmoniatalli, koulu- ja vammaisratsastuskilpailut 1-taso, tuomarina Nina Soilammi
14.6. Viitaniemen Ratsutila, este Penny & Friends -kisat
15.6. Viitaniemen Ratsutila, koulu Penny & Friends -kisat
27.- 28.7. Ratsureipas, Pinsiö, kouluratsastus 1-tason vaativa ja 2-taso lauantaina ja 1-taso sunnuntaina
22.9. Viitaniemen Ratsutila, TaRin minimestaruus koulu- ja esteratsastuksessa

TaRin mestarit
Tänä vuonna ratkaistiin TaRin mestaruus ns. minimestaruutena koulu- ja esteratsastuksessa Viitaniemen Ratsutilalla 22.9.2019.
Tuplamestaruuden voitti:
Merimari Korpela, toiseksi tuli Salla Pihkanen ja kolmanneksi Salla Hietalahti.

Valmennustuet
Valmennustukia jaettiin seuraavasti:
Virnareetta Väisänen, kilpaillut 3-tasolla sh-luokissa kouluratsastuksessa
Meeri Rantanen, kilpaillut 3-tasolla kouluratsastuksessa
Salla Pihkanen, kilpaillut 3-tasolla kenttäratsastuksessa, junioreissa
Maiju Nurminen, kilpaillut 3-tasolla pararatsastuksessa
Hanne Eiranto, kilpaillut 2-tasolla sh-luokissa kouluratsastuksessa

Toimihenkilöoikeudet

Nina Soilammi                                          Koulutuomari IIIK + nuoret hevoset ja stewardi FEI koulu ja                                                     estestewardi

Laura Leppäkorpi                                     Estetuomari C-PJ, estetaitotuomari B ja
                                                                 stewardi  (koulu, este ja kenttä),esteratamestari C

Timo Haapavuori                                      Estetuomari C-PJ

Viljakukka Lähteenmäki                          Estetaitotuomari B ja esteratamestari C, II-tason                                                                           valmentaja este ja kenttä
Heli Halonen                                            stewardi

Maria Hilli                                                 valmentajan ammattitutkinnon.

Seuratoiminta
9.9. avoimet ovet Viitaniemen Ratsutilalla, tämän yhteydessä kepparikisat, ratsastusnäytöksiä, talutusratsastusta, makkaranpaistoa.
HIHSiin ei tehty tänä vuonna varsinaista yhteistä retkeä, vaan jokainen halukas sai ostaa liput alennushinnalla Hyvässä seurassa kampanjan kautta haluamaansa näytökseen. Ei yhteiskuljetusta tänä vuonna mihinkään näytökseen, kun lähtijät jakautuivat monelle eri päivälle.

Valmennukset

Jäsenistömme on sijoittunut ympäri Pirkanmaata ja Etelä-Suomea. Jokaisella kilparatsastajallamme on oma henkilökohtainen valmentajansa/ratsastuksenopettajansa, joten yhteisiä valmennustilaisuuksia ei ole järjestetty. Jäseniämme on myös ulkomailla valmentautumassa ja kilpailemassa.

Yhteistoiminta

Yhteistoiminta eri seurojen välillä Hämeessä on erittäin vilkasta. Seuramme jäsenet toimivat useissa Hämeen alueen ratsastuskilpailuissa toimihenkilöinä, samoin saamme kilpailuihimme apua naapuriseuroiltamme, mm. Kangasalan Ratsastusseuralta ja Tampereen Ratsastusseuralta.

Yhteistyötallejamme ovat Viitaniemen Ratsutila, Ratsureipas ja Horseforten Harmoniatalli (talli lopetti toimintansa kesällä 2019),

Tiedottaminen

Kotisivumme ovat osoitteessa www.tammerriders.sporttisaitti.com.  Netti- ja facebooksivustomme ylläpitäjänä on pääasiassa ollut Eva Sandbäck-Pajunoja. Jäsensihteeri tiedotti tärkeät tiedotteet jäsenille sähköpostilla.

Talous

Seuran tilinpäätös osoittaa  xxxx,xx euroa alijäämää. Hallitus esittää sen siirtämistä voitto- ja tappiovaroihin / kattamista voitto- ja tappiovaroista.

Urheiluratsastusseura Tammer Riders ry:n hallitus

09.03.2020