2017 - 2018 JÄSEN ESITTELYITÄ

Maiju Seppä

Aloitin vuoden alussa kilpailemisen kouluratsastuksessa, kun kuulin Tampereella  järjestettävistä vammaiskisoista. Itselläni on synnynnäinen MMC -liikuntavamma, joka vaikuttaa heikentävästi keskivartaloni hallintaan, sekä pohjeapujen käyttöön.

Vierailin luokitustilaisuudessa ja ryhdyin suuntaamaan kohti ensimmäistä kilpailuani. Lapsesta asti olen haaveillut pääsystä mukaan valmentautumaan tavoitteellisesti ja kilpailemaan, mutta rohkeus ottaa mahdollisuudet vastaan on puuttunut. Kuitenkin oikeanlaisen valmentajan löydyttyä oli kilpailemaan siirtyminen lopulta täysin luonnollista, vaikka aloittamiseen kuluikin kokonaisuudessaan vuosia. Myös oman seuran ja vammaisratsastuspiirien tuki on ollut tärkeässä roolissa päätösten tekemisessä.

Päivääkään en kilpailemaan ryhtymistä ole katunut. Haluni treenata sekä kilpailla on niin suuri, että huolimatta siitä, jaksanko enää valmennuksesta omin jaloin takaisin talliin, harjoittelen niin paljon kuin mahdollisuuksia tarjoutuu. Juuri rahaa ja sote/vapaa-ajan taksimatkoja ei hevosharrastuksen ulkopuolelle riitä, mutta äitini sanoin "mikäli tämä on sitä mitä haluat, mene ja tee !" Kyllä tämä on juuri sitä mitä haluan, ja olen valmis antamaan kaikkeni kehittyäkseni ja saadakseni nauttia rakkaasta lajistani. Tiedän, että omaan todella lujan motivaation, ja voin päästä minne haluan.

Laji tarjoaa parissaan paljon kovaa työtä, vaihtelevia kausia, sekä onnistumisen tunteita. Kilpailupäivät ovat jännittävä ja upea tapa palkita itseään tehdystä työstä sekä nähdä, mitä koko tiimin panostus ja yhteistyö hevosen kanssa ovat saaneet aikaan.    -Maiju.    (kirjoitettu 2017)  Maijun blogi: http://maijukristiina.blogspot.fi

Maiju & Hertta ensimmäisissä kilpailuissaan Tampereella
Maiju Seppä - RIP's Debut de la Vie
ensimmäinen kansallinen (3-tason) paraluokka 25.5.2018 (kuva Hanna-Mari Lahtinen)