Jäsenyys

Liity kivaan seuraamme:

Voit liityyä ratsastusseuraan täyttämällä jäsenyyshakemuksen alla olevan linkin kautta. Huomaathan, että jäsenyys on voimassa vasta kun seura on käsitellyt ja hyväksynyt sen, ja jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä.

https://liity.ratsastus.fi/

Katariina Laitinen ja Lauries Lucky Luke
Kuva: Katja Laitinen
Alviina Valli ja Dreamlike Destiny
Kuva: Inari Valli

URHEILURATSASTUSSEURA TAMMER RIDERSIN JÄSENYYS

 

Jäsenmaksut vuodelle 2023 pysyvät meillä edelleen samoina kuin vuonna 2021 ja 2022:

 

TaRin jäsenmaksut: seniori 65 €, juniori 55 €, perhe juniori/seniori 35 €, kannattajajäsen 20 €


Huom! Vakuutus ja muut SRLn edut astuvat voimaan vasta, kun jäsenmaksu on maksettu! Myös kilpailulupa on mahdollista ottaa SRLn järjestelmästä, kun jäsenyys on vahvistettu.

Vapaaehtoinen lisävakuutus maksetaan jatkossa liiton lisenssikaupassa eli laskua ei toimiteta korttisaatteen mukana, kuten tähän asti. Jotta lisenssikaupan osto onnistuu, jäsenellä täytyy olla henkilötunnus Sensessä. Ilmoita henkilötunnuksesi jäsensihteerillemme, ellet ole sitä jo antanut. Oston siirryttyä kokonaan lisenssikauppaan myös lisävakuutuksen vakuutuskausi on muuttunut siten, että tänä vuonna maksettu vakuutus on voimassa tammikuun 2022 loppuun (aiemmin ollut maaliskuun loppuun).

Mikäli haluat lopettaa jäsenyytesi Tammer Ridersissa vuoteen 2021, ilmoita siitä jäsensihteerille sähköpostitse helihalonen1@gmail.com .
Muista myös ilmoittaa jäsensihteerille, jos haluat vaihtaa jäsenyyden lajia perhejäsen -> seniori/juniori tai toisin päin!! 
Väärällä jäsenyyslajilla olevaa laskua ei pidä maksaa!! Jos vaihdat seuraa, niin anna uuden seuran jäsensihteerille vanha jäsennumerosi. Helpottaa hänen työtään.

SRL:n jäsenedut

Ratsastusseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. Pohjolan kattavan urheiluvakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille myös kaupallisia etuja. Kilpaileminen ja hevostaito- ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan. Ratsastusseurat tarjoavat usein liiton tarjomien jäsenetujen lisäksi omia etuuksia, kuten alennuksia yhteistyötallin ratsastustunneista.

Seuraan kuulumisella on myös laajempi merkitys koko lajin kannalta, samalla rekisteröityy ratsastuksen harrastajaksi.

Jäsenliittymiskaavake löytyy tältä sivulta https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity-seuraan/

 

TaRin jäsenedut

Olemme aktiivinen ratsastusseura ja pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme ja tukemaan entistä paremmin jäsentemme ratsastusharrastusta.

Seuran hallituksen määrittelemien perusteiden mukaan tuemme nyt jälleen myös jäsentemme valmentautumista (ks.valmennustuki)

TaRi:n jäsenille ensisijainen ilmoittautumismahdollisuus ja erikoishinta useimpiin Tammer Ridersin järjestämiin valmennuksiin ja koulutuksiin (ei kannatusjäsenet).

TaRi:n järjestämissä kilpailuissa maksamme mahdollisuuksien mukaan, seuran hallituksen määrittelemien erityisehtojen mukaisesti, jäsentemme ilmoittautumis- ja lähtömaksut.

Lisäksi palkitsemme eri tavoin menestyneitä ja paljon kisaavia ratsukoitamme stipendein ja kiertopalkinnoin.

Osallistumme halukkaiden jäsentemme toimihenkilökoulutuksien osallistumismaksujen kustannuksiin, ei kuitenkaan mahdollisia majoitus- ja kulukorvauksia. Uuden koulutuksen osallistumismaksuja maksamme vasta, kun pätevyys on saavutettu. Koulutuksesta pitää ilmoittaa hallitukselle etukäteen.

Riippuen vuosittain taloudellisesta tilanteestamme maksamme jäsentemme kilpailuluvat seuran hallituksen määrittelemien erityisehtojen mukaisesti.

Tervetuloa mukaan myös seuran hallitustiimiin, syyskokouksissa valitaan seuraavan kalenterivuoden hallituksen jäsenet.

 

 

 

 


 

Salla-Tuulia Pihkanen ja Hemiris
Maria Hilli ja 7-vuotias Fürstin Fernanda, omistaja Minna Leppänen