TaRin sähköposti: tammerriders@gmail.com

Jäsenyys- ja kilpailuasioissa käänny jäsensihteerimme puoleen:
Heli Halonen
helihalonen1@gmail.com

Tammer Ridersin tilinumero: FI76 1677 3000 0000 79

Hallitus vuonna 2022

Puheenjohtaja:
Viljakukka Lähteenmäki,  viitaniementila@gmail.com

Rahastonhoitaja, Sihteeri:

muutos 1.4.2022 alkaen Virnareeta Väisänen
(siihen asti Eva Sandbäck-Pajunoja)

Salla Hietalahti, nuorisovastaava
salla.hietalahti03@gmail.com 040 412 2189

Satu Pihkanen, talkoovastaava
satu.pihkanen@gmail.com puh.  050 568 5995

Laura Reentie, netti ja fb-sivut
laurareentie@gmail.com 045 111 5678

Virnareeta Väisänen, varapuheenjohtaja ja lajivastaava
virnareeta.vaisanen@gmail.com, puh.0400 627 491

Talkoovastaavat:
Satu Pihkanen ja Mikko Pihkanen (Mikko hallituksen ulkopuolelta),
mikko.pihkanen@elisanet.fi, puh. 044 711 9094

Hallitus ja toimihenkilöt esittäytyvät

Eva Sandbäck-Pajunoja

Tässä pieni esittely itsestäni; alkeiskurssin suoritin 7-vuotiaana Kaupin Ratsastuskoulussa, joskus vuonna ”käpy” ja sitten murkkuikäisenä pidin paussin hevosista. Eli ratsastuskoulutoimintaa harrastin monta, monta vuotta, hoitohevosineen kaikkineen.
Tunneilla kävin monta kertaa viikossa ja ratsastin ystävieni hevosia.
Aloin käymään uudelleen tunneilla Nokian Ratsastuskoulussa ja sieltä siirryimme kavereiden kanssa  Ruoveden Ratsutallin ihaniin maisemiin ja hevosiin. Aluksi tunneilla vuosia ja sen jälkeen vähintäin kerran vuodessa leirillä lähes saman porukan kanssa,
jo 30 vuoden ajan.

Perheeseen hankittiin poikani Laurin myötä hevonen, ensin yksi, sitten kaksi, kolme.... Poikani lopettaessa harrastuksen hankin 50-vuotislahjaksi itselleni suomenhevosen, Pikku-Epelin, joka on erittäin monipuolinen. Se on saavuttanut esteissä aluemestaruuden Reija Vähätalon kanssa, paljon sijoituksia esteissä ja koulussa ja valjakkoajossa sillä on suomenhevosmestaruuksia ja alueiden mestaruuksia.

Olen ollut monta vuotta mukana SRL Hämeen toiminnassa, välillä pitäen pienen hengähdystauon ja nyt taas täydellä touhulla mukana seuravastaavan ominaisuudessa.

Olkaa ihmeessä yhteydessä eva.sandback1@gmail.com.

Laura Reentie

Aloitin -94 Niihamassa kaverini kanssa alkeistunnit 9-vuotiaina. Sittemmin Viitaniemen ratsutilalla jatkoin ja kisasinkin tarilaisena ponivuosinani esteitä ja koulua aluetasolla. Ruovedellä ratsastuslukio 2001-2004. Vuokraheppoja ollut Suomatkassa ja Hervannassa/Lempäälässä. Olen omistanut koulusatulan mutta en omaa hevosta =) . Seuratason kisoissa käynyt jonkin verran sekä ko että re. Laaksolassa tunneilla 2019-20 kunnes alaselän ongelmat sekä korona hiivuttivat harrastuksen tauolle vuoden ajaksi. Nyt taas käyn yksityistä heppaa hoitamassa/ratsastamassa kotikaupungissani Kangasalla. Lannerangassa on edelleen pullistuma ja ajan työkseni rekkaa. Harrastan myös huskyja eli vetokoiria. TaRin hallituksessa olen aiemmin yhden 3-vuotiskauden ja välivuoden ollut. Kisojen järjestäminen on tuttua, mm. sihteröinti ja ratatyöskentely, kuulutus ja turvallisuuspäällikön tehtävät. Kirjoitettu 1/2022.

Salla Hietalahti

Ratsastuksen olen aikanaan aloittanut vuonna 2013 ollessani 10-vuotias Ruoveden Ratsutallilla, jossa kävin muutaman talven ratsastamassa. Välissä tuli vähän taukoa, kunnes vuonna 2016 siirryin Viitaniemen ratsutilalle, jossa käyn yhä tänäkin päivänä tunneilla ja töissä. Matkan varrelle on mahtunut useita treenikavereita, mutta nykyisin kilpailen ja valmentaudun Vili suokilla tarkoituksena saada ratoja koulupuolelta.
TaRin hallitukseen liityin ensimmäistä kertaa vuodelle 2022 nuorisovastaavan roolissa. (Kirjoitettu 1/2022)

(Amina Gort

Moikka!

Olen Amina 24.v , Tammer Ridersin nuorisovastaava.(2019-21) Ratsastusurani alkoi Viitaniemen ratsutilalla seitsemän ikävuoden tienoilla. Silloiset naapurini veivät minut Teiskon perämetsiin, jossa pääsin kokeilemaan ratsastusta Kemppa nimisellä suomenhevosella. Ei mennyt kauaa, kun yhtäkkiä vietinkin tallilla suurimman osan vapaa-ajastani.

Valmentauduin säännöllisesti sekä este- että koulupuolella ratsastaen hyvin erilaisia hevosia. Kisailtua tuli jonkin verran, mutta lopulta kiinnostus oli kuitenkin enemmän siinä, että opin ratsastamaan mahdollisimman hyvin erilaisia hevosia.

Matkaan on mahtunut niin erilaisia ratsuja kuin valmentajia, jotka kaikki yhdessä ovat antaneet tärkeitä oppeja niin oman ratsastuksen kuin opettamiseen. Vietin myös Saksassa aikaa Jenny Eriksonin oppityttönä lukion jälkeen tavoitteena mahdollisesti saavuttaa lapsuuden haave ammattiratsastajan urasta. Päädyin kuitenkin takaisin Suomeen, jossa pääpaino on nyt yliopisto opinnoissa ja kevyemmässä heppaharrastamisessa. T.Amina )

Ahvenistolla kisoissa, Pikku-Epeli ja Eva Sandbäck
Eva Sandbäck-Pajunoja ja Pikku-Epeli Hessitallilla