TaRin sähköposti: tammerriders@gmail.com

Jäsenyys- ja kilpailuasioissa käänny jäsensihteerimme puoleen:
Heli Halonen
helihalonen1@gmail.com

Tammer Ridersin tilinumero: FI76 1677 3000 0000 79

Hallitus vuonna 2020

Viljakukka Lähteenmäki,  viitaniementila@gmail.com

Hallituksen jäsenet
Amina Gort, nuorisovastaava
amina.gort@gmail.com

Heli Halonen, jäsensihteeri
helihalonen1@gmail.com, puh. 040 877 9741

Merimari Korpela, nuorisovastaava
puh. merimarikorpela@outlook.com puh. 040 486 9390

Tiina Lehtonen, julkaisujen sisällön tuottaja
Lehtiina@gmail.com  puh. 044 515 1477

Satu Pihkanen, talkoovastaava
mikko.pihkanen@elisanet.fi, puh.  050 568 5995

Meeri Rantanen, rahastonhoitaja
rantanenmeeri@hotmail.com

Eva Sandbäck-Pajunoja, sihteeri, nettivastaava ja facebookpäivitys
eva.sandback1@gmail.com, puh. 040 532 3157

Virnareeta Väisänen, varapuheenjohtaja ja lajivastaava
virnareeta.vaisanen@gmail.com, puh.0400 627 491

Talkoovastaavat:
Satu Pihkanen ja Mikko Pihkanen,  talkoovastaava
mikko.pihkanen@elisanet.fi, puh. 044 711 9094

Hallitus ja toimihenkilöt esittäytyvät

Eva Sandbäck-Pajunoja

Alkeiskurssin suoritin 7-vuotiaana Kaupin Ratsastuskoulussa, joskus vuonna ”käpy” ja sitten murkkuikäisenä pidin paussin hevosista. Eli ratsastuskoulutoimintaa harrastin monta, monta vuotta, hoitohevosineen kaikkineen. Tunneilla kävin monta kertaa viikossa ja ratsastin ystävieni hevosia.
Aloin käymään uudelleen tunneilla Nokian Ratsastuskoulussa ja sieltä siirryimme kavereiden kanssa  Ruoveden Ratsutallin ihaniin maisemiin ja hevosiin. Aluksi tunneilla vuosia ja sen jälkeen vähintäin kerran vuodessa leirillä, jo 30 vuoden ajan.

Perheeseen hankittiin poikani Laurin myötä hevonen, ensin yksi, sitten kaksi, kolme.... Poikani lopettaessa harrastuksen hankimme ystäväni kanssa suomenhevosen, Pikku-Epelin, jolla toinen omistaja kisaa valjakkoajoa ja Reija Vähätalo sitten kisaa sillä esteitä ja koulua, sen mitä omalta ratsastuskoulultaan ehtii. Itse liikuttelen Epeliä välillä tunneilla, maastoillen, jumpaten.... ts. mahdollisimman monipuolisesti.

Yhdistystoimintaa olen harrastanut vuosia, niin hevos- kuin koiraympyröissäkin.

Tämä on mukavaa toimintaa, ei muuta kuin tule mukaan toimimaan!!!

Amina Gort

Moikka! (kuva minusta tulee myöhemmin)

Olen Amina 24.v , Tammer Ridersin nuorisovastaava. Ratsastusurani alkoi Viitaniemen ratsutilalla seitsemän ikävuoden tienoilla. Silloiset naapurini veivät minut Teiskon perämetsiin, jossa pääsin kokeilemaan ratsastusta Kemppa nimisellä suomenhevosella. Ei mennyt kauaa, kun yhtäkkiä vietinkin tallilla suurimman osan vapaa-ajastani.

Valmentauduin säännöllisesti sekä este- että koulupuolella ratsastaen hyvin erilaisia hevosia. Kisailtua tuli jonkin verran, mutta lopulta kiinnostus oli kuitenkin enemmän siinä, että opin ratsastamaan mahdollisimman hyvin erilaisia hevosia.

Matkaan on mahtunut niin erilaisia ratsuja kuin valmentajia, jotka kaikki yhdessä ovat antaneet tärkeitä oppeja niin oman ratsastuksen kuin opettamiseen. Vietin myös Saksassa aikaa Jenny Eriksonin oppityttönä lukion jälkeen tavoitteena mahdollisesti saavuttaa lapsuuden haave ammattiratsastajan urasta. Päädyin kuitenkin takaisin Suomeen, jossa pääpaino on nyt yliopisto opinnoissa ja kevyemmässä heppaharrastamisessa.

Minua saa rohkeasti nykäistä hihasta etenkin seuran nuoriin liittyvissä asioissa tai pistää vaikka Facen kautta viestiä, jos on jotain kysyttävää!

Amina Gort, nuorisovastaava
amina.gort@gmail.com

Mikko Pihkanen

Olen 51-vuotias "hevosamatööri" ja aloitin ratsastusharrastuksen 12
vuotta sitten vanhemman tyttäreni kanssa Viitaniemen Ratsutilalla
Tampereen Teiskossa. Tosin parin viime vuoden aikana oma ratsastaminen
on jäänyt melko satunnaiseksi, sillä suuri osa vapaa-ajasta nykyisin
kuluu erilaisissa ratsastukseen liittyvissä tukitoimissa nuoremman
tyttäreni kilpaillessa ja valmentautuessa aktiivisesti kenttä- sekä
esteratsastuksessa.

TaRin hallituksessa olen mukana nyt kolmatta vuotta ja pestinä
talkoovastaavan tehtävät, joista merkittävin varmaankin on seuran omien
kilpailuiden järjestelyissä eri tehtävissä aktiivisesti mukana
toimiminen. Seurammehan on jäsenmäärältään siinä mielessä mukavan
kokoinen, että asioiden hoito on hyvinkin mutkatonta sekä nopeaa,
jolloin monet käytännön järjestelytkin hoituvat joustavasti.

Erittäin mielelläni toivotankin kaikki kiinnostuneet mukaan toimintaan!

T. Mikko

Inari Valli

Hallituksen varapuheenjohtaja sekä olympialajien lajivastaava seurassamme on Inari Valli.

"Inari Valli 43 vuotias monitoimityökalu.. olen aloittanut ratsstuksen 4-vuotiaana Santahaminan talleilla. Silloin valtiolla oli vielä hevosia ja siellä oli Veikko Heikkilä. Isäni kilpaili valtion hevosilla.

Olen ratsuttaja ja ratsastuksenohjaaja ja nuoruusvuosina kilpaillut isojakin esteitä, opetan tällä hetkellä Viitaniemen tilalla muutamana iltana viikossa. Ammatiltani olen yrittäjä ja tällä hetkellä teen karjamestarin töitä Teiskossa. Perheeseeni kuuluvat 2 neitiä ja niiden veli.

Omasta kisaurastani; Kisauralle minut vei Veikko Heikkilä ja hänen opeistaan siirryin Christopher Wegeliuksen suojiin. Ruotsissa valmentajani oli entinen huippu Åke Hultberg,  Ruotsissa valmensi myös kouluratsastuksessa Bo Tibblin.. ja siellä olen opiskellut noi heppahommat ja keski-euroopassa olin mm. Ludo Philippaerts opissa.

Itse olen ollut mukana valmentamassa mm. suomen poni-maajoukkuetta ja lukuisia nuoria, jotka nyt ovat jo isoja.

Nykyään ratsastan minkä muulta elämältä kerkeän, keskityn täysillä uuteen rooliini Poni-Äitinä.."

Ahvenistolla kisoissa, Pikku-Epeli ja Eva Sandbäck
Eva Sandbäck-Pajunoja ja Pikku-Epeli Hessitallilla